Päivitä yhteystietosi

Tämä sivu vaatii henkilökohtaisen indentifikoinnin, joka löytyy jokaisesta postista, jonka olet meiltä vastaanottanut.
Jos olet klikannut tähän paikkaan ja saat tämän virheilmoituksen, ole hyvä ja tarkasta, että kopioit koko rivin huolellisesti selaimesi.

Jos et tiedä mitä olet kopioimassa, niin ole hyvä anna sähköpostisoitteesi ja klikkaa "jatka"

Sähköposti



Peruuta uutiskirje

powered by phpList

Postituslistan rekisteriseloste

Tämä on Joen Mawashi ry:n postituslistan osoitetietoja koskeva tietosuojaseloste (henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §).

Laadittu 25.4.2018

1. Rekisterinpitäjä

Joen Mawashi ry
Koskikatu 12, 80100 Joensuu
karate [at] joenmawashi.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tiedotusvastaava Niko Utriainen
etunimi.sukunimi@joenmawashi.fi

3. Rekisterin nimi

Sähköpostitiedotuslista

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Joen Mawashi ry:n sähköpostitiedotuslistalle sisältyvien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Joen Mawashi ry:n tiedotuksen hoitaminen. Käsittely perustuu henkilötietolain (22.4.1999/523) 8 §:n 1 momentin 1 kohtaan.

5. Rekisterin tietosisältö

Joen Mawashi ry:n sähköpostitiedotuslista sisältää ainoastaan listaa tilaavien henkilöiden sähköpostiosoitteet.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Joen Mawashi ry:n sähköpostitiedotuslistaan sisältyvät tiedot saadaan yhdistyksen jäsenen antaessa erillisen luvan lisätä tiedot listaan tai listalle rekisteröidyiltä itseltään.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietojen käsittely tapahtuu yhdistyksen itse hallinnoimassa phpList-järjestelmässä. Tiedot tallennetaan phpList-järjestelmän tietokantaan tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi. phpList-järjestelmä on asennettu palvelimille, jotka sijaitsevat Suomessa.

Rekisteristä ei luovuteta tietoja muille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki Joen Mawashi ry:n sähköpostitiedotuslistalla oleva tieto käsitellään sähköisesti. Tietoja ei ole paperitulosteilla.

Tietojen käsittely tapahtuu yhdistyksen itse hallinnoimassa phpList-järjestelmässä, jonka tietojen käsittely-, haku- ja selaamismahdollisuus myönnetään ainoastaan listan hoidosta vastaaville Joen Mawashi ry:n hallituksen jäsenille, joilla on käyttäjätunnus ja salasana palveluun.

9. Tarkastusoikeus

Henkilötietolain 26 §:n mukaisesti jokaisella on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisterissä on. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse kohdassa 1 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Henkilötietolain 29 §:n mukaisesti jokaisella on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjauspyyntö on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse kohdassa 1 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n nojalla rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Joen Mawashi ry:n sähköpostitiedotuslistaan sisältyviä tietoja ei käytetä näihin tarkoituksiin.