Kurssille otetaan mukaan max 20 junnua ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi päättyy kauden päätteeksi pidettävään vyökokeeseen.

Harjoituksissa karaten perustekniikoiden opettelun lisäksi pyritään kehittämään myös lapsen fyysistä toimintakykyä, oman kehon hallintaa kuten mm. nopeutta, tasapainoa, kestävyyttä, notkeutta, koordinaatiota ja reaktiokykyä.

Alussa harjoitteluasusteeksi käy t-paita ja verkkarit. Varustehankinnasta sovitaan myöhemmin kurssilla yhdessä ohjaajan kanssa. Peruspuku maksaa noin 30–40 € koosta riippuen.

Kelloja tai koruja ei saa harjoituksissa pitää, vaan ylimääräiset tulisikin jättää kotiin. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja kynnet lyhyenä. Salilla harjoitellaan paljain jaloin, joten jalat ja kädet tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoituksia.

Kurssin hinta on 80 €. Kauden päätteeksi osallistutaan vyökokeeseen, joka maksaa 5 €.

Kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Karateliitto ja Pohjola tarjoavat edullista peruskurssivakuutusta hintaan 44 € (vakuutus 34 € + lisenssi 10 €) ja se on voimassa enintään 6 kk vakuutuksen alkamispäivästä. Lisätietoja: https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

Kaikki harjoitukset ovat Joensuun Urheilutalon tatameilla, Koskikatu 12, 80100 Joensuu.

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, kurssinäytöksen yhteydessä, tai tulemalla suoraan ensimmäisiin harjoituksiin. Kurssille ehtii tulemaan mukaan vielä kolmen viikon sisällä sen alkamisesta.

Lisätietoja kaikista kurssiin liittyvistä asioista voit tiedustella osoitteesta