Emme järjestä tällä hetkellä erillistä junnujen alkeiskurssia, vaan 7–9 -vuotiaiden ja 10–12 -vuotiaiden ryhmiin otetaan mukaan uusia harrastajia ympäri vuoden.

Harjoitukset ovat kerran viikossa. Harjoittelukausi päättyy vyökokeeseen touko- tai joulukuussa.

Harjoituksissa karaten perustekniikoiden opettelun lisäksi pyritään kehittämään myös lapsen fyysistä toimintakykyä, oman kehon hallintaa kuten mm. nopeutta, tasapainoa, kestävyyttä, notkeutta, koordinaatiota ja reaktiokykyä.

Alussa harjoitteluasusteeksi käy t-paita ja verkkarit. Varustehankinnasta sovitaan myöhemmin harjoituksissa yhdessä ohjaajan kanssa. Peruspuku maksaa noin 30–40 € koosta riippuen.

Kelloja tai koruja ei saa harjoituksissa pitää, vaan ylimääräiset tulisikin jättää kotiin. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja kynnet lyhyenä. Salilla harjoitellaan paljain jaloin, joten jalat ja kädet tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoituksia.

Kausimaksu on 70 €. Kauden päätteeksi osallistutaan vyökokeeseen, joka maksaa 5 €.

Kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Karateliitto ja Pohjola tarjoavat edullista peruskurssivakuutusta hintaan 53 € (vakuutus 38 € + lisenssi 15 €) ja se on voimassa enintään 6 kk vakuutuksen alkamispäivästä. Lisätietoja: https://www.karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

Kaikki harjoitukset ovat Joensuun Urheilutalon tatameilla, Koskikatu 12, 80100 Joensuu.

Ryhmien ajantasaisen jonotustilanteen ja lisätietoja kaikista kurssiin liittyvistä asioista saat sähköpostilla:

Ryhmiin otetaan mukaan jonotusperiaatteella ilmoittautumisjärjestyksessä!